تاریخ : سه شنبه 26 مهر 1401
کد 3
بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی، از تاریخ ۵ ام تا ۸ ام مهر ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار گردید.
وزیر محترم بهداشت با حضور در اختتامیه این رویداد، با تاکید بر پژوهش‌های فناورانه، استفاده از ظرفیت‌های دانشجویان مستعد را پُلی در جهت تحقق دانشگاه‌های هزاره سوم دانستند؛ همچنین ضمن اشاره به حضور توام دانشجویان و اساتید در این پژوهشگاه‌ها، تقویت نشاط و رقابت علمی را یکی از مهمترین ارکان و اهداف پژوهشی دانشگاه‌ها معرفی کردند.
لازم به ذکر است سرپرست کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی، جناب آقای دکتر خواجه بیشک، و تعدادی از دانشجویان علوم پزشکی مراغه نیز در این رویداد حضور داشتند و توافقات اولیه برای برگزاری برنامه‌های مشترک بین کمیته‌های دانشجویی و فناوری کلان منطقه انجام گرفت.