تاریخ : شنبه 8 مرداد 1401
💢“افتتاحیه رویدادهای پژوهشی کمیته تحقیقات دانشجویی علوم پزشکی مراغه”
  با حضور اساتید و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد:

❇️دکتر خواجه بیشک سرپرست کمیته تحقیقات دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: کمیته تحقیقات در نظر دارد، “هسته‌های پژوهشی” تشکیل دهد و قرار است کارگاه‌هایی درمورد پژوهش برگزار شود؛ لذا دانشجویان علاقمند می‌توانند در این کارگاه‌ها شرکت کرده و با همکاری اساتید پروپوزال‌هایی را آماده و به کمیته تحقیقات ارسال کنند. این پروپوزال‌ها در شورای پژوهشی کمیته تحقیقات داوری خواهند شد.

❇️ در ادامه ایشان در مورد “آیین نامه بند ک” گفت: دانشجویان در صورت کسب حداقل امتیاز این آیین‌نامه می‌توانند عنوان استعداد درخشان را دریافت کرده و از امتیازات و تسهیلات این عنوان استفاده کنند.
همچنین ایشان از دانشجویان دعوت کردند که با کمیته همکاری کرده و گواهی دریافت کنند. و نیز در ادامه اشاره کرد: افرادی در انتخابات سال آینده می‌توانند شرکت کنند که گواهی همکاری داشته باشند.